Uvjeti korištenja

Dobrodošli! Uvjeti korištenja web-stranica društva INFOMARE iz Zagreba http://www.infomare.hr/ primjenjuju se na sve njihove korisnike i sadržaje.

Web-stranicama INFOMARE-a pristupate na vlastitu odgovornost. Informacije koje objavljujemo na tim web-stranicama smatraju se vjerodostojnima i točnima u vrijeme njihovog unošenja. Rečeno se odnosi i na informacije o našim proizvodima i uslugama.

INFOMARE odriče svaku odgovornost za materijalnu ili nematerijalnu štetu, ako ona uopće može nastati, zbog pristupanja njegovim web-stranicama.

Ne pružamo neposrednu ni posrednu („na daljinu“) podršku za korištenje naših web-stranica. Ne odgovaramo za sadržaj stranica koje navodi u „hipervezama / linkovima“ na svojim stranicama ni za autorske (potpisane) sadržaje drugih osoba.

Sadržaj web-stranica INFOMARE-a je zaštićen autorskim pravima te grafički i slovni znakovi njegovih proizvoda.

INFOMARE d.o.o. iz Zagreba poštuje i štiti privatnost svojih korisnika i posjetitelja Internet stranica. Ako nam se obratite elektroničkom poštom, komunicirat ćemo s vama u kontekstu njenog sadržaja. Osobne podatke i adrese dostavljene elektroničkom poštom ili na drugu način, INFOMARE neće davati na uvid trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. 

INFOMARE može prikupljati, u skladu sa Zakonom, adrese elektroničke pošte koju ste nam uputili i podatke o računalu i Internet-operateru (provideru) korisnika njegovih web-stranica u svrhu poboljšanja tih stranica. Za moguće prikupljanje drugih vaših podataka ili podataka o vama, tražit ćemo vaše dopuštenje.

Vaše je pravo zatražiti ispravak ili brisanje vlastitih osobnih podataka iz naše zbirke ako su oni nepotpuni, netočni ili neažurni ili njihova obrada nije u skladu s odredbama Zakona. Na temelju pisanog i ovjerenog zahtjeva, možete ostvariti sljedeće prava:
• Jednom godišnje, dobiti informaciju da li su vaši osobni podaci procesuirani ili ne
• Ažurirati dane osobne podatke
• Uskratiti odobrenje za daljnju pohranu i obrade vaših podataka zbog važnih razloga koji se odnose na vašu osobnu situaciju.
 

Učinit ćemo sve što je u našoj moći da spriječimo legalnim sredstvima pojedince, kompanije i organizacije koji zloupotrebljavaju Internet i šalju neželjenu elektroničku poštu (SPAM). INFOMARE vam neće slati elektroničku poštu bez vašeg dopuštenja.

Zabranjena su sljedeća postupanja posredstvom web-stranica INFOMARE-a:
 • Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje sadržaja, grafičkih i slovnih znakova zaštićenih propisima o autorskom pravu i/ili intelektualnom vlasništvu, bez prethodne dozvole vlasnika
 • Objavljivanje, slanje i razmjena:
  • lažnih informacija
  • sadržaja koji krše hrvatske i/ili europske propise
  • neželjenih sadržaja bez pristanka primatelja
  • tuđih osobnih podataka bez pristanka vlasnika
 • Lažno predstavljanje
 • Manipuliranje identifikatorima u svrhu lažnoga predstavljanja i/ili prikrivanja identiteta počinitelja nepropisnih postupaka
 • Neovlašteno raspolaganje autorskim dijelima i intelektualnim vlasništvom drugih osoba
 • Aktivnosti koje ugrožavaju sigurnost drugih osoba, njihove informatičke i komunikacijske tehnologije ili medija – nositelja informacija.

U svrhu bolje ergonomije i funkcionalnosti koristimo se kolačićima (cookies). Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Korištenjem Portala i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

INFOMARE zadržava pravo promjene te privremenog ili trajnog brisanja bilo kojeg sadržaja na vlastitim web-stranicama i/ili uvjeta njihovog korištenja, bez obaveze prethodne najave i bez odgovornosti za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ako čitatelj web-stranica INFOMARE-a smatra da je došlo do povrede bilo čijih prava, o tome je dužan izvijestiti INFOMARE koristeći se sljedećom adresom elektroničke pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Zahvaljujemo na vašem vremenu.