Poslovni sustav poduzeća

PSP® je integrirani poslovni aplikacijski sustav za trgovačka društva u privatnom, mješovitom ili državnom vlasništvu.

PSP je središnje upravljan i sa središnjom bazom, a podržava sve razine upravljanja neovisno o veličini i složenosti poslovnoga sustava u kojem je implementiran (multinacionalna korporacija, holding ili druge forme vlasnički ili poslovno povezanih poduzeća).

Može se implementirati ukupan sustav ili samo odabrani moduli: 
  • Manager - podržava funkcije planiranja i nadzora i namijenjen je najvišoj razini poslovodstva. Generator izvještaja omogućuje ovlaštenim osobama samostalno kreiranje posebnih izvještaja. 
  • Dokumentacijski servis  - je modul za upravljanje organizacijom i tokovima procesa, unosom poslovnih pravila pristupa i obrada različitih vrsta dokumentacije
  • Upravljanje zaposlenicima i zaradama - podržane su sve propisane evidencije i izvještaji, ali i informacije za upravljanje karijerama, praćenje zdravstvenih i drugih sposobnosti... 
  • Komercijala i skladišno poslovanje - je vrlo složeni modul koji podržava sve funkcije veleprodaje, maloprodaje i nabave, uvoza i izvoza, carinskih i drugih skladišta, mreže trgovačkih putnika, blagajne i urede prodavaonica, distribuciju i uporabu mobilne računalne tehnologije. 
  • Proizvodnja i servisi  - modul je namijenjen serijskoj proizvodnji prema planu i narudžbama kupaca. Podrška servisima potpuno je integrirana s podrškom maloprodaji. 
  • Financije 
  • Računovodstvo 
  • Zaštita i upravljanje sustavom 

Kod mnogih kupaca implementirali smo i integrirali PSP® s različitim rješenjima mobilne tehnologije „sestrinske firme“ Jadrija d.o.o. iz Zagreba koji su namijenjeni distribuciji robe i mobilnoj prodaji, CRM-u, radu u skladištima,  inventurama i dr.

Razvili smo i posebnu inačicu PSP®-DDMS namijenjenu partnerima autoindustrije (distibuteri, dealeri, servisi, prodaja rezervnih dijelova,…). Sustav je implementiran u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. Svi partneri Hyundai Motor Company u svakoj od navedenih zemalja koriste se jedinstvenim, središnje upravljanim sustavom sa središnjom bazom podataka. IBM platformi na poslužitelju AS/400 i njegovim sljedbenicima (OS/400, DB2, RPG).

Sve inačice PSP®-a razvijene su IBM platformi na poslužitelju AS/400 i njegovim sljedbenicima (OS/400, DB2, RPG). U tijeku je (2015.) tehnološki reinženjering PSP®-a s razvojnim alatima Magic xpa Application Platform. 

PSP® podržava velik broj poslovnih funkcija koje nije moguće ukratko opisati. Ako se želite temeljitije informirati, odvojite nekoliko sati za našu prezentaciju koju možemo organizirati i na lokaciji nekog od naših korisnika.